Menü ≡

Július 17-én, szombaton lesz a Libegők Éjszakája

2021.06.08. | Frissítve: 2021.07.15. | Szerző: sielok.hu
Negyedik alkalommal rendezi meg a Libegők Éjszakáját a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. 2021. július 17-én négy különböző helyszínen várják az érdeklődőket.
h i r d e t é s
Az első Libegők Éjszakáját 2018-ban rendezték meg, melynek az ötletét a nagy sikerű Sípályák Éjszakája adta.

2021. július 17-én a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, és a Bakonyban várják a látogatókat.

Az esemény helyszínei:
  • Sípark – Mátraszentistván
  • KalandHegy – Eplény
  • Libegőpark – Lillafüred
  • Oxygén Adrenalin Park – Sástó
A Sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban a libegő átépítés alatt van. Év végére megújul a már kiszolgált ülőszékes felvonó, ezért ezen a nyáron az ottani Libegők Éjszakája programja módosult. A libegő helyett éjszakai bobozással várják a látogatókat.

Több helyszínen egyéb színes és izgalmas programok is társulnak az egész napos rendezvényhez. - írta közleményében a sieljitthon.hu, ahol további részletek megtalálhatók a programokkal kapcsolatban. Ezek az információk szintén elérhetők az egyes helyszínek honlapján is.

Frissítés 1

A BKV Zrt. a 2021. július 17-re tervezett IV. Libegők Éjszakája rendezvényt a Zugligeti Libegőnél a várható kedvezőtlen időjárás miatt lemondja. A rendezvény időpontját Zugligetben 2021. augusztus 28-ra módosítják. Az elővételben megvásárolt jegyek 2021. augusztus 28-án felhasználhatóak, vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A Libegők Éjszakája a többi helyszínen várhatóan megrendezésre kerül. Eplényben, Lillafüreden, Mátraszentistvánban és Sástón is bíznak a rendezvény megrendezhetőségében.

Frissítés 2

A Zemplén Kalandparkban ugyan a libegő jelenleg átépítés alatt van, azonban ők is csatlakoznak a Libegők Éjszakájához az alábbi programmal:
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »