Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ilyen síelni piros, kék vagy zöld hóban!

2015.02.13. Bata Attila

A világon először rendezték meg január végén a Skicolor rendezvényt a franciaországi Les Gets síterepén. A színes buli lényege, hogy a résztvevőket leöntik többszínű színes festékkel. Ezt a rendezvényt most először próbálták ki egy síterepen, 800 résztvevővel az első alkalommal.
Zene, buli, pompon lányok és rengeteg festék, ezek voltak a január 31-i rendezvény legfőbb kellékei a franciaországi Les Gets síterepén. A színes bulik már sikert arattak más rendezvényeken is, tehát itt volt az ideje, hogy kipróbálják végre egy sípályán is.

A rendezvény lényege, hogy a síelőket tetőtől-talpig egy fehér anorákba öltöztetik be. Egy pályán kell lesíelni, ahol négy állomás található, ahol különböző színű festéket szórnak a síelőkre és a hóra. Aki átsíel ezen a négy szórókapun, igen érdekes színben érkezik meg a célba, ahol a sok színes síelő elkezdheti a bulit.

Az első rendezvényen körülbelül 800 résztvevő vállalta, hogy összeszínezi magát. A rendezők felhívták a figyelmet arra, hogy csak teljesen környezetbarát festékeket használtak, amely semmi veszélyt nem jelentett sem a résztvevőkre, sem a környezetre. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.