Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Indoor Wake Cup - wakeboardos őrület a medencékben!

2011.03.28.

Indoor Wake Cup - wakeboardos őrület a medencékben! Igazi extrémsport ínyencség az Indoor Wake Cup, hiszen az alapvetően is izgalmas wakeboardos közeget ülteti át egy nehezebb, speciálisabb, fedett medencés helyszínre. A versenysorozat első állomása március 26-án Pécs, majd áprilisban Nagykanizsán folytatódik, és Budapesten ér véget.
Európában is egyedülálló az a versenysorozat, melyet az IWC szervezői prezentálnak a következő hónapokban. Három magyarországi városban (Pécs, Nagykanizsa, Budapest) mérheti össze tudását a wakeboardos szcéna.

A medencékben egy speciálisan erre a versenyfajtára kifejlesztett csörlős rendszer vontatja a deszkával száguldókat, akiknek különböző a vízen elhelyezett akadályokon, ugratókon kell áthaladniuk és a lehető legjobb futamot teljesíteniük.
A wakeboard társadalom türelmetlenül várja az első állomást, hiszen a téli holtszezon alatt már kellőképpen kiéheztek egy remek kis versenyre, nem beszélve a nézőközönségről és a wakeboard szerelmeseiről.

Az első állomás március 26-án Pécsett indul, áprilisban Nagykanizsán folytatódik, majd Budapesten, a Hegyvidéki Sportmaxban ér véget. Mindezt megkoronázzák a közeli 4bro bisztróban, a boardos társadalom kedvenc szórakozóhelyén, ahol díjátadó és egy hajnalig tartó fergeteges afterparty várja a résztvevőket.

Indoor Wake Cup - fedett medencés wakeboard versenysorozat 2011:
A belépés
mind a három helyszínen díjtalan!
  • Március 26. Pécs
  • Április 2. Nagykanizsa
  • Április 16. Budapest (döntő)
További információ a www.xcamp.hu oldalon, illetve az IWC Facebook adatlapján.
KOMMENTEK
illeskese | 2011.03.30. 21:40
WÁÁÁÁ, Kanizsán??:D De jó hogy rátaláltam, gondolom az uszodában lesz.(?)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.