Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Indul a síszezon Szlovéniában, Golte meglepetésekkel készül

2019.12.06. sielok.hu

A hazánkban érezhető lehűlés az Alpok síterepeit is érinti, aminek köszönhetően a hétvégén kezdetét veszi a síszezon Szlovéniában is. Több síterep is megnyit szombaton.
Golte
Golte
Miközben Magyarországon csak egy-két napig tartott ki az idei tél első komolyabb havazása, addig a szomszédos hegyekben már vastag hóréteg alakult ki. Szlovéniában idén is az elsők között nyit meg a goltei sípálya, ahol 40 cm hóval, 6 lifttel, 12 kilométernyi különböző nehézségű pályával, oktatással és versenyekkel várják vendégeket. Szombatig ráadásul megnyílik a Bovec-Kanin síterep, a Krvavec síközpont, Rogla és Kope sípálya is.

Mi több, az ország egyik legnagyobb volumenű, 4 millió eurós turisztikai befektetésének köszönhetően 32 vadonatúj apartmant adtak át közvetlenül a sípályák mellett, ahol bárki kényelmesen eltölthet akár több napot is.
Golte
Golte
Goltéban hivatalosan december 7-én szombaton veszi kezdetét a síszezon, de a síterep már pénteken egy rock koncerttel kedveskedik a hamarabb érkezőknek. Goltét tavaly Szlovénia legjobb közepes méretű sípályájának választották. Itt található az ország leghosszabb felvonója is, ahonnan pazar kilátás nyílik a környező hegyekre. Az előző évekhez hasonlóan a síelők idén is számos wellness-szolgáltatás közt választhatnak, esténként pedig partik mozgatják meg a nemzetközi fiatalokból álló társaságokat. Újdonság ugyanakkor, hogy kézműves teákkal és sörökkel is készülnek idén a szervezők, valamint a térség egyik legfinomabb forrásvizét kínálják majd a felfrissülésre vágyó síelőknek. A pálya egyébként a magyarok körében is egyre népszerűbb. A minőségen túl mellette szól, hogy nagyon közel található a határhoz, ráadásul jóval olcsóbb árakkal dolgoznak, mint mondjuk az jellemző Ausztriában.
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓK (5)
Hotel Vital csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Hotel Vital a Zreče termálfürdővel közös épületben, Rogla sípályáitól 16 km-re található, ahova ingyenes síbusszal lehet eljutni. Szolgáltatásai: étterem, konferenciaterem, gyermeksarok, internetsarok, szuvenírbolt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Reaktiv csillagcsillagcsillag
A hotel Zreče központjában található, Rogla síterepétől kb. 20 km-re. A vendégek reggelis vagy félpanziós ellátás közül választhatnak, egy kisebb wellness részleg is rendelkezésre áll finn és infraszaunával, pihenőágyakkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (6)
Rogla Hotel csillagcsillagcsillagSuperior
A Rogla Hotel a 10-es számú ülőfelvonó állomásától 100 méterre található. 88 db kétágyas szoba fürdőszobával (zuhanyzóval és hajszárítóval), telefonnal, kábel tv-vel és internet csatlakozással. A szobák közül 15-höz erkély is tartozik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.