Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Indul a síszezon Szlovéniában, Golte meglepetésekkel készül

2019.12.06. sielok.hu

A hazánkban érezhető lehűlés az Alpok síterepeit is érinti, aminek köszönhetően a hétvégén kezdetét veszi a síszezon Szlovéniában is. Több síterep is megnyit szombaton.
Golte
Golte
Miközben Magyarországon csak egy-két napig tartott ki az idei tél első komolyabb havazása, addig a szomszédos hegyekben már vastag hóréteg alakult ki. Szlovéniában idén is az elsők között nyit meg a goltei sípálya, ahol 40 cm hóval, 6 lifttel, 12 kilométernyi különböző nehézségű pályával, oktatással és versenyekkel várják vendégeket. Szombatig ráadásul megnyílik a Bovec-Kanin síterep, a Krvavec síközpont, Rogla és Kope sípálya is.

Mi több, az ország egyik legnagyobb volumenű, 4 millió eurós turisztikai befektetésének köszönhetően 32 vadonatúj apartmant adtak át közvetlenül a sípályák mellett, ahol bárki kényelmesen eltölthet akár több napot is.
Golte
Golte
Goltéban hivatalosan december 7-én szombaton veszi kezdetét a síszezon, de a síterep már pénteken egy rock koncerttel kedveskedik a hamarabb érkezőknek. Goltét tavaly Szlovénia legjobb közepes méretű sípályájának választották. Itt található az ország leghosszabb felvonója is, ahonnan pazar kilátás nyílik a környező hegyekre. Az előző évekhez hasonlóan a síelők idén is számos wellness-szolgáltatás közt választhatnak, esténként pedig partik mozgatják meg a nemzetközi fiatalokból álló társaságokat. Újdonság ugyanakkor, hogy kézműves teákkal és sörökkel is készülnek idén a szervezők, valamint a térség egyik legfinomabb forrásvizét kínálják majd a felfrissülésre vágyó síelőknek. A pálya egyébként a magyarok körében is egyre népszerűbb. A minőségen túl mellette szól, hogy nagyon közel található a határhoz, ráadásul jóval olcsóbb árakkal dolgoznak, mint mondjuk az jellemző Ausztriában.
KOMMENTEK

Szállástippek
Smogavc vendégház
Kétágyas szobák és egy családi szoba Rogla síterepétől 12 km-re, Zreče termálfürdőtől 6 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is igényelhető, az aktív sínap után kis szauna házikóban pihenhetünk meg gyönyörű panorámával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Vital csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Hotel Vital a Zreče termálfürdővel közös épületben, Rogla sípályáitól 16 km-re található, ahova ingyenes síbusszal lehet eljutni. Szolgáltatásai: étterem, konferenciaterem, gyermeksarok, internetsarok, szuvenírbolt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Planja Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Rogla Hotel*** a 10-es számű ülőfelvonó hegyállomásánál található. A hotelben egy-, két- és háromágyas, családi szobák, lakosztály és apartman közül választhatnak a vendégek. Étterem, wellness és sportcentrum is rendelkezésre áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.