Menü ≡

Indul a síszezon Szlovéniában, Golte meglepetésekkel készül

2019.12.06. | Szerző: sielok.hu
A hazánkban érezhető lehűlés az Alpok síterepeit is érinti, aminek köszönhetően a hétvégén kezdetét veszi a síszezon Szlovéniában is. Több síterep is megnyit szombaton.
h i r d e t é s
Miközben Magyarországon csak egy-két napig tartott ki az idei tél első komolyabb havazása, addig a szomszédos hegyekben már vastag hóréteg alakult ki. Szlovéniában idén is az elsők között nyit meg a goltei sípálya, ahol 40 cm hóval, 6 lifttel, 12 kilométernyi különböző nehézségű pályával, oktatással és versenyekkel várják vendégeket. Szombatig ráadásul megnyílik a Bovec-Kanin síterep, a Krvavec síközpont, Rogla és Kope sípálya is.

Mi több, az ország egyik legnagyobb volumenű, 4 millió eurós turisztikai befektetésének köszönhetően 32 vadonatúj apartmant adtak át közvetlenül a sípályák mellett, ahol bárki kényelmesen eltölthet akár több napot is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Goltéban hivatalosan december 7-én szombaton veszi kezdetét a síszezon, de a síterep már pénteken egy rock koncerttel kedveskedik a hamarabb érkezőknek. Goltét tavaly Szlovénia legjobb közepes méretű sípályájának választották. Itt található az ország leghosszabb felvonója is, ahonnan pazar kilátás nyílik a környező hegyekre. Az előző évekhez hasonlóan a síelők idén is számos wellness-szolgáltatás közt választhatnak, esténként pedig partik mozgatják meg a nemzetközi fiatalokból álló társaságokat. Újdonság ugyanakkor, hogy kézműves teákkal és sörökkel is készülnek idén a szervezők, valamint a térség egyik legfinomabb forrásvizét kínálják majd a felfrissülésre vágyó síelőknek. A pálya egyébként a magyarok körében is egyre népszerűbb. A minőségen túl mellette szól, hogy nagyon közel található a határhoz, ráadásul jóval olcsóbb árakkal dolgoznak, mint mondjuk az jellemző Ausztriában.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »