Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Informatikai fejlesztések és új vendéglátóhely Eplényben

Újdonság: megszületett a Közös Magyar Síbérlet is!

2012.11.25. Intersport Síaréna

Informatikai fejlesztések és új vendéglátóhely Eplényben Újabb vendéglátóhely létesítésével és óriási információs-technológiai fejlesztésekkel készül az eplényi Nordica Síaréna. Új büfé nyílik az egykori kőház aljában, a tetején pedig napozóágyakban lehet pihenni. Mobilosoknak jó hír, erősebb lesz a térerő a pályák környékén.
Az egyes és a kettes felvonó találkozásánál levő kőházat beburkolták, tetején egy 80 négyzetméteres panorámateraszt hoztak létre, a kőház elé pedig egy 100 négyzetméteres teraszt építenek. Az épület aljában egy büfét nyitnak, ahol finom ételekkel és italokkal várják a vendégeket. Bérelhetünk napozóágyakat is, amelyekben ülve a teraszokon megpihenhetünk.

Az Ámos-hegy tetejére egy telefonos átjátszóállomást építenek, így tökéletes térerő lesz az eplényi pályákon. A felső torony kiegészítéseképpen egy mobil jelerősítőt szerelnek fel a Holle Anyó házban. Mindemellett wifi-szolgáltatással is kedveskednek a Holle Anyóba betérőknek.

A mobilalkalmazások tekintetében egy igazi ínyencség várja majd a Nordica Síarénába látogatókat. Beüzemelik a MAP to SNOW rendszert. A Síaréna lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsünk a népszerű mobilos játékban az eplényi pályákon síelve is.

A változatos pályákon való sportolás rendkívül biztonságos lesz, mert a Nordica Síaréna rengeteget fordított különböző biztonsági elemek beszerzésére.

Azért, hogy a vendégek szálláskeresését megkönnyítsék, központi szállásfoglalási rendszert hoztak létre, amely elérhető a megújult Síaréna-honlapon. Aki a Síaréna weboldalán vagy az aréna utazási irodáján keresztül foglal szállást, jelentős kedvezményekben részesül.

Az eplényi Nordica Síaréna, a visegrádi Nagyvillám sípálya, a Kékestető sípálya és a Síelők.hu internetes portál együttműködésének köszönhetően – a Magyar Sí Szövetség égisze alatt – megszületett a Közös Magyar Síbérlet. Ez azt jelenti, hogy egy szezonbérlet megvásárlásával három magyar sípályán lehet síelni.

KOMMENTEK
Szkíta1 | 2012.11.25. 13:18
Hajrá, csak így tovább!
Fanyalgókkal ne törődjetek, kedveteket ne szegjék!
Mi van a vízzel??? Kérlek, ezt írjátok meg! Köszönöm
cannibale | 2012.11.25. 23:46
Komolyan mondom,alig várom,hogy induljon nálatok a szezon. Elképesztő az a munka amit beletesztek! Sajnálom, hogy nem Eplényi lakos vagyok! ;)
skalipat | 2012.11.26. 17:31
Nagyon örvendetes mindez,de szeretnék még valamit kérni! SÍFUTÓPÁLYÁT! Szerintem ez is sok embert vonzana ide. Nem kell hozzá sok hó (5cm elég), és valljuk be, míg lesiklópályát 5-600m szintkülönbségűt nem csinálhatunk, addig sífutópályákból osztrák színvonalút lehetne létrehozni itt a Bakonyban.
Örülnék, ha reagálna valaki illetékes a kérésemre, mert már néhány éve foglalkoztat ez a gondolat!
franci252 | 2012.11.27. 18:03
Örülök ezeknek a híreknek is, de szívesen olvasnék az új pályafejlesztés helyzetéről is. Talán vége lesz már ennek a "tavasznak" és végre igazi havas Eplény vár ránk!

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.