Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes WIFI a Nordica Síarénában

2013.11.15. Intersport Síaréna

Két hete kiderült, hogy egy harmadik meteorológiai állomást telepítenek az eplényi sípályára. Múlt héten helyezték üzembe a szerkezetet és már láthatjuk is a mérési eredményeket a NordicaSíaréna weboldalán. A fejlesztésnek hála teljesebb képet kaphassunk a bakonyi síterep különleges mikroklímájáról.
Az Erdei Betérőhöz kialakított mérőállomás és az ott üzemelő webkamera mellett egy érdekes dologra lehetünk figyelmesek. Nagy teljesítményű antennákon keresztül WIFI elérést biztosítanak a sípályák közepénél elhelyezkedő büfé környékén. Ezért a szolgáltatásért fizetnünk sem kell majd, ingyenesen netezhetünk az épületnél. Mindemellett a sípálya fő egységei közt továbbfejlesztik a hálózatot. A tavaly lefektetett optikai főgerincet egy újabb ággal bővítik ki Holle Anyó síháza és a pénztár épülete között.

Idén egyből jöhetnek a fórumba a síelős képek Eplényből
Idén egyből jöhetnek a fórumba a síelős képek Eplényből
Aki a nagy internetezés közben megéhezne, elég ha a finomságok illata után megy. Az Erdei Betérő kínálatát kibővítik, szabadtéri grillsütőhely kialakításával, közvetlen kiszolgálással a teraszon. A nagyobb forgalmú napokon bevezetésre kerül a szabadtéri malacsütés. Lesz újdonság lent a Jégbüfénél is, ahova új szabadtéri bútorok kerültek, továbbá megszervezik a kiszolgálást a teraszon ülő vendégeknek.

A síkölcsönzőben nagyon bevált az előmelegített sícipő az utóbbi szezonokban, ezért a melegítő-szárítókapacitást 50%-al növelték. Minden interneten előrendelt sícipő előmelegített lesz, érdemes tehát online előfoglalni a felszerelést.

Múlt héten kiderült, hogy a tavaly kiépített, rendkívül népszerű 7-es pálya végében jövőre egy új sípályát alakítanak ki 7/a néven. Azt is tudjuk már, hogy idén a 7-est kivilágítják, ezáltal 4 km fölé emelkedik a kivilágított sípályák hossza. 2014-ben elkészül majd a 7/a és a világítást is kiépítik rajta, így az 1020 méter hosszú – külön ülőlifttel ellátott – kezdő, középhaladó pálya teljes egészében fényárban fog úszni.

KOMMENTEK
apricot | 2013.11.15. 08:24
Great!
yxygan | 2013.11.15. 09:17
Csak így tovább, fiúk!

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.