Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes WIFI a Nordica Síarénában

2013.11.15. Intersport Síaréna

Két hete kiderült, hogy egy harmadik meteorológiai állomást telepítenek az eplényi sípályára. Múlt héten helyezték üzembe a szerkezetet és már láthatjuk is a mérési eredményeket a NordicaSíaréna weboldalán. A fejlesztésnek hála teljesebb képet kaphassunk a bakonyi síterep különleges mikroklímájáról.
Az Erdei Betérőhöz kialakított mérőállomás és az ott üzemelő webkamera mellett egy érdekes dologra lehetünk figyelmesek. Nagy teljesítményű antennákon keresztül WIFI elérést biztosítanak a sípályák közepénél elhelyezkedő büfé környékén. Ezért a szolgáltatásért fizetnünk sem kell majd, ingyenesen netezhetünk az épületnél. Mindemellett a sípálya fő egységei közt továbbfejlesztik a hálózatot. A tavaly lefektetett optikai főgerincet egy újabb ággal bővítik ki Holle Anyó síháza és a pénztár épülete között.

Idén egyből jöhetnek a fórumba a síelős képek Eplényből
Idén egyből jöhetnek a fórumba a síelős képek Eplényből
Aki a nagy internetezés közben megéhezne, elég ha a finomságok illata után megy. Az Erdei Betérő kínálatát kibővítik, szabadtéri grillsütőhely kialakításával, közvetlen kiszolgálással a teraszon. A nagyobb forgalmú napokon bevezetésre kerül a szabadtéri malacsütés. Lesz újdonság lent a Jégbüfénél is, ahova új szabadtéri bútorok kerültek, továbbá megszervezik a kiszolgálást a teraszon ülő vendégeknek.

A síkölcsönzőben nagyon bevált az előmelegített sícipő az utóbbi szezonokban, ezért a melegítő-szárítókapacitást 50%-al növelték. Minden interneten előrendelt sícipő előmelegített lesz, érdemes tehát online előfoglalni a felszerelést.

Múlt héten kiderült, hogy a tavaly kiépített, rendkívül népszerű 7-es pálya végében jövőre egy új sípályát alakítanak ki 7/a néven. Azt is tudjuk már, hogy idén a 7-est kivilágítják, ezáltal 4 km fölé emelkedik a kivilágított sípályák hossza. 2014-ben elkészül majd a 7/a és a világítást is kiépítik rajta, így az 1020 méter hosszú – külön ülőlifttel ellátott – kezdő, középhaladó pálya teljes egészében fényárban fog úszni.

KOMMENTEK
apricot | 2013.11.15. 08:24
Great!
yxygan | 2013.11.15. 09:17
Csak így tovább, fiúk!

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.