Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Innerkrems megmenekült, decemberben nyit

2015.12.08. Bata Attila

Hosszú-hosszú, egészen november végéig tartó huzavona után rendeződött a síterep sorsa. A tavaszi szezonzárás óta rengeteg hír röppent fel a síterep jövőjével kapcsolatban, sokan már nem sok esélyt adtak a folytatásra, de a múlt hétvégén sikerült aláírni a szerződést az új tulajdonossal.
A síterep korábbi tulajdonosa az előző szezon végén úgy döntött, hogy a továbbiakban, hasonló feltételek mellett, a 2015/2016-os szezonban nem szeretné üzemeltetni a lifteket. Ennek oka az is lehetett, hogy körülbelül 200 ezer eurós veszteséggel zárták az előző szezont.

Ez a kép még februárban készült
Ez a kép még februárban készült
Ekkor kezdődtek meg a tárgyalások az érdeklődőkkel. A hosszú tárgyalások és egyezkedések még pont időben fejeződtek be. Ha minden jól megy, akkor hamarosan megkezdődik a szezon. A tervek szerint a december 19-i hétvégén már lehet síelni.

A legfrissebb információk szerint 2 új húzóliftet is beüzemelnek a Schönfeld oldalon, ahol egy új szálláshely is megnyit Schönfeldhaus néven. A síterep fejlesztését ígéri az új üzemeltető a következő szezonra. Az idei szezon újdonsága lesz a Sporthotel Frühauf szabadtéri pezsgőfürdő medencéje, amely december 19-től látogatható lesz, a sílift völgyállomás közvetlen közelében.
Sporthotel Frühauf - pályaszállás Innerkremsen | Fotó: Alpine Tours
Sporthotel Frühauf - pályaszállás Innerkremsen | Fotó: Alpine Tours
A 2015/16-os szezonban két magyar síoktató is dolgozik majd Innerkremsen, a Bobo Center síiskolában lehet őket megtalálni.
KOMMENTEK
Árgyélus | 2016.01.04. 14:33
Kedves Sielők.hu!
Érdeklődnék, hogy esetleg tudnak-e elérhetőséget küldeni (név, email cím, telefonszám) a két magyar oktatóhoz. A Bobo center honlapján keresztül próbáltam velük kapcsolatban lépni, de két hét után sem érkezett válasz. Köszönöm Zoltán

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.