Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Innerkrems megmenekült, decemberben nyit

2015.12.08. Bata Attila

Hosszú-hosszú, egészen november végéig tartó huzavona után rendeződött a síterep sorsa. A tavaszi szezonzárás óta rengeteg hír röppent fel a síterep jövőjével kapcsolatban, sokan már nem sok esélyt adtak a folytatásra, de a múlt hétvégén sikerült aláírni a szerződést az új tulajdonossal.
A síterep korábbi tulajdonosa az előző szezon végén úgy döntött, hogy a továbbiakban, hasonló feltételek mellett, a 2015/2016-os szezonban nem szeretné üzemeltetni a lifteket. Ennek oka az is lehetett, hogy körülbelül 200 ezer eurós veszteséggel zárták az előző szezont.

Ez a kép még februárban készült
Ez a kép még februárban készült
Ekkor kezdődtek meg a tárgyalások az érdeklődőkkel. A hosszú tárgyalások és egyezkedések még pont időben fejeződtek be. Ha minden jól megy, akkor hamarosan megkezdődik a szezon. A tervek szerint a december 19-i hétvégén már lehet síelni.

A legfrissebb információk szerint 2 új húzóliftet is beüzemelnek a Schönfeld oldalon, ahol egy új szálláshely is megnyit Schönfeldhaus néven. A síterep fejlesztését ígéri az új üzemeltető a következő szezonra. Az idei szezon újdonsága lesz a Sporthotel Frühauf szabadtéri pezsgőfürdő medencéje, amely december 19-től látogatható lesz, a sílift völgyállomás közvetlen közelében.
Sporthotel Frühauf - pályaszállás Innerkremsen | Fotó: Alpine Tours
Sporthotel Frühauf - pályaszállás Innerkremsen | Fotó: Alpine Tours
A 2015/16-os szezonban két magyar síoktató is dolgozik majd Innerkremsen, a Bobo Center síiskolában lehet őket megtalálni.
KOMMENTEK
Árgyélus | 2016.01.04. 14:33
Kedves Sielők.hu!
Érdeklődnék, hogy esetleg tudnak-e elérhetőséget küldeni (név, email cím, telefonszám) a két magyar oktatóhoz. A Bobo center honlapján keresztül próbáltam velük kapcsolatban lépni, de két hét után sem érkezett válasz. Köszönöm Zoltán

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.