Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Intersport Síaréna Eplény: új év, új lendület!

2016.11.11. Intersport Síaréna

Az üzemeltetők a 2016-2017-es szezonban mindent megtesznek azért, hogy az Intersport Síarénában a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani a vendégeknek. Idén az infrastruktúra fejlesztésére összpontosítottak. Egyik legnagyobb fejlesztésük a régi Panzió helyén kialakított új étterem.
Az új étteremmel 100 új férőhelyet tudnak biztosítani vendégeik számára. Exkluzivitása meglátszik majd az új étlapon szereplő különlegesebb ételeknek és italoknak tükrében, valamint látvány pizzasütéssel fognak kedveskedni a vendégeknek. A felső étteremben idén elérhető szolgáltatás lesz a Free Wifi is.

Magyarország egyik legnagyobb kölcsönzője épül közvetlenül a pálya mellett. Több mint 500 pár felszerelés áll majd rendelkezésre, hogy kielégítsen minden igényt a kölcsönözni vágyók körében. A felszerelések teljesen új, idei modellű Atomic és Salomon lécekből – snowboardokból, nagyon jó minőségű használt Völkl, Head, Rossignol, Nordica lécekből állnak majd. A kölcsönzőt direkt úgy tervezték az üzemeltetők, hogy kényelmesebb, gyorsabb legyen a kiszolgálás menete, és a kiszolgálófelületet is megduplázták.

További új szolgáltatásokkal is készülnek számunkra:

A régi kölcsönző helyén egy Intershop Bolt kerül majd kialakításra. Új lehetőség lesz, az Emlékbázis által kiépített, a 4 üléses felvonó kiszállójánál elhelyezett kamera által készített gyönyörű magas-bakonyi fotó megvásárlása, különböző ajándéktárgyak formátumában, mint például fénykép, hűtőmágnes, kulcstartó.

Másik említésre méltó szolgáltatás a GoPro akciókamera bérlésének lehetősége. Ha nincs, vagy nem hoztunk volna magunkkal GoPro kamerát Eplénybe, úgy lehetőségünk nyílik arra, hogy remek felvételeket készíthessünk sportolásunkról. A felvételeket feltöltik majd egy internetes tárhelyre, ahonnan meghatározott időn belül le is tudjuk majd tölteni a felvételeket.

A hegytetőn Free Wifi szolgáltatást indítanak majd az üzemeltetők, hogy a hegyen készített képeinket, instant meg tudjuk majd osztani szeretteinkkel, barátainkkal.

A hölgyekre is gondolva, a női mosdót 6 újabb mellékhelyiséggel bővítik.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.