Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Irán: esőért imádkoztak, nagy havat kaptak

2018.01.29. Bata Attila

Az utóbbi időszakban komoly gondok akadtak az ország vízellátásában, az aszály és a légszennyezés egyre nagyobb gondokat okoz Teheránban. Az imákat meghallgatták és a hétvégén tekintélyes mennyiségű havazás zúdult a fővárosra, komoly gondokat okozva a közlekedésben.
Ennyi hó esett a repülőtéren
Ennyi hó esett a repülőtéren
A főváros és a környék repülőtereit le kellett zárni a havazás miatt. A lezárt repülőtér kifutóin szépen gyűlt is a hó, vasárnap estére már 70 centimétert mértek.

Túl sok hó gyűlt össze a repülőgép hátsó részén
Túl sok hó gyűlt össze a repülőgép hátsó részén
Az utakon sem volt jobb a helyzet. A néhány évvel ezelőtti hazai március 15-i állapotokat idézték az autópályák. A tévében az egyik autópályán veszteglő család arról számolt be, hogy kilenc óra alatt egy centit sem haladtak előre.

Az utakon
Az utakon
Az utakon
A helyi meteorológia szerint még szerdáig eltart a hideg. Néhány régióban akár mínusz 20 fokig is süllyedhet a hőmérséklet. Addig az iskolák sok helyen zárva, az élet lelassult, sok iráni szabadságot vett ki, hogy élvezze a havat családtagjaival.

Az utakon
Az utakon
A vízellátási gondokat csak kissé enyhítette a havazás. A 12 millió lakosú főváros vízellátását biztosító két tározóban a vízszint továbbra is az eddigi legalacsonyabb szinten áll.

A hangulattal nincs gond, ünneplik a havat...
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.