Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl: új parkolóház és gyalogos alagút a lifthez

2015.12.03. Bata Attila

A korábbi években már rengeteget költöttek a liftekre a tiroli síterepen. Az idén a kényelemre helyezték a hangsúlyt. Egy új parkolóház megépítésével és onnan egy gyalogos alagút kialakításával a közeli ülőlifthez egy kissé megváltozik a síterep közlekedési koncepciója.
Ischgl a november 28-i hétvégi bulival kezdte meg hivatalosan az idei szezont. Ekkor adták át az új, hatszáz férőhelyes parkolóházat is a Silvretta-Hochalpenstrasse mellett. A Parking Lounge-ra elkeresztelt épülettől egy 130 méter hosszú földalatti alagút vezet a Pardatschgrat lift völgyállomásához. Természetesen az alagút is kapott nevet, Prennel Tunnel néven kell keresni.

Az új épület látványterve
Az új épület látványterve
Az épületben még egy buszmegállót is kialakítottak. A síterep szerint az új közlekedési koncepció mindenkinek előnyös lesz. Egyszerűbb megérkezést jelent az ideérkező síelőknek és kevesebb forgalmat a helyieknek.

Film az építkezésről
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.