Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl: új parkolóház és gyalogos alagút a lifthez

2015.12.03. Bata Attila

A korábbi években már rengeteget költöttek a liftekre a tiroli síterepen. Az idén a kényelemre helyezték a hangsúlyt. Egy új parkolóház megépítésével és onnan egy gyalogos alagút kialakításával a közeli ülőlifthez egy kissé megváltozik a síterep közlekedési koncepciója.
Ischgl a november 28-i hétvégi bulival kezdte meg hivatalosan az idei szezont. Ekkor adták át az új, hatszáz férőhelyes parkolóházat is a Silvretta-Hochalpenstrasse mellett. A Parking Lounge-ra elkeresztelt épülettől egy 130 méter hosszú földalatti alagút vezet a Pardatschgrat lift völgyállomásához. Természetesen az alagút is kapott nevet, Prennel Tunnel néven kell keresni.

Az új épület látványterve
Az új épület látványterve
Az épületben még egy buszmegállót is kialakítottak. A síterep szerint az új közlekedési koncepció mindenkinek előnyös lesz. Egyszerűbb megérkezést jelent az ideérkező síelőknek és kevesebb forgalmat a helyieknek.

Film az építkezésről
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.