Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl: Zucchero koncert zárja a szezont

2017.03.07. 2017.04.25. Bata Attila | frissítve: 2017.04.25.

Az ausztriai Ischgl a legnagyobb neveket hívja meg minden szezonban a nyitó- és záró bulikra. Az elmúlt évtized tekintélyes előadói (pl. Robbie Williams vagy Elton John) után most az olasz Zucchero lép fel a síterep központjában felállított színpadon.
Az idei szezonzáró koncertet április 30-án rendezik, a szokásos időpontban délután 1-kor. Természetesen a szokásos helyszínen is, a síterep közepén, a 2320 méteres tengerszint feletti magasságban felállított színpadon.

Ischgl: a helyszín egy korábbi koncerten
Ischgl: a helyszín egy korábbi koncerten
Talán Zucchero kevésbé ismert név az elmúlt évek világsztárjai után, de az olasz énekes biztosan megtölti a színpad előtti nézőteret. Dalokban nem lesz hiány, hiszen az előadó közel harmincéves pályafutás terméséből válogathat.

Az egyik ismert dala
Az egynapos bérlet, amely síelésre és a koncertre is érvényes 85 euróba kerül. A koncert időpontjában a kétnapos bérlet 110 euróba, a háromnapos 135-be kerül. Négynapos bérlettel a koncert ingyenes.

A vasárnapi koncert után a síterep még a május elsejei munkaszüneti napon nyitva tart és ezzel fejezi be a 2016/17-es szezont.
KOMMENTEK
TibiF | 2017.03.07. 22:03
Igen így van, előtte egy héttel pedig áprils 23án Anastacia koncert lesz Ischglben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.