Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ivica Kostelic megnősül és apa lesz

2014.03.27. Bata Attila

A horvátok klasszis síelője, Ivica Kostelic és izlandi barátnője bejelentette, hogy hamarosan összeházasodnak. A pár már lassan nyolc éve együtt van. Ivica az egyik közösségi oldalon tudatta a világgal, hogy hamarosan jön a baba és május 24-én végre összeházasodnak.
Ivica Kostelic (34 éves) gyengébb szezont zárt az idén, a világkupában hiányzott a korábban látott lendület, de az olimpián még így is bezsebelt egy ezüstérmet kombinációban. Valószínűleg teljesen mindegy mi volt eddig a szezonban, a legnagyobb eseményre május végén kerül sor, amikor feleségül veszi három évvel fiatalabb barátnőjét, az izlandi Elin Arnarsdottirt.

Ivica és az izlandi hölgy, aki maga is síelő volt, 2006-ban ismerkedtek meg. Arnarsdottir később felhagyott a síeléssel, majd Horvátországba költözött. Nyolc év ismeretség után Ivica kissé szokatlan módját választotta a lánykérésnek. Az egyik belvárosi ékszerüzletet vasárnap kinyittatta, ahol a lánykéréssel együtt egy óra alatt kiválasztották a gyűrűt is.

Ivica eddig három olimpiáról (2006, 2010, 2014) négy ezüstéremmel tért haza. Már 2003-ban világbajnok lett szlalomban, 2011 januárjában pedig feledhetetlen sorozatot produkált. Ebben a hónapban fantasztikus formában volt, hét világkupa versenyt nyert és ennek köszönhetően övé lett az összetett elsőség is a szezon végén.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.