Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jamie Anderson ismét a TTR királynője

2011.03.18. Horányi-Névy András

Jamie Anderson ismét a TTR királynője A mindössze 20 éves amerikai lány történelmet írt a múlt héten, mikor sorozatban második Ticket To Ride snowboard világbajnoki címét szerezte meg, ami előtte még egyetlen lánynak sem sikerült.
Az egész a hétvégén lezajlott, 6 csillagos gigarendezvényen, a Burton US Open-en dőlt el, ahol honfitársa, a veteránnak számító Kelly Clark orra elől vitte el az összetett TTR trófeát a csinos South Lake Tahoe-i lokálgirl. A várakozásoknak megfelelően Jamie itt is remekelt a slopestyleban, sorra hibátlanul vette az elemeket és az ugrásokat, és végül a második helyre érkezett meg a finn Enni Rukajarvi mögött. A nagy rivális Clark sem panaszkodhatott azért a verseny végén – bár kihagyta a slopestyle versenyt -, hiszen legerősebb versenyszámában, a félcsőben kategóriákkal a mezőny fölé magasodva vitte el az első helyet.

Az idei szezon többi versenye adta meg természetesen az alapot a végső győzelemhez Jamie-nek, melyek közül slopestyle győztesként ünnepelhetett a Burton New Zealand, European és Canadian Open versenyeken, az O’Neill Revolution-ön, és az Oakley Arctic Challenge-en is.

A Sierra Mountain közelében felcseperedett lány már 9 éves kora óta snowboardozik, és a szerencsés lakóhelynek köszönhetően egész szezonban hódolhatott szenvedélyének, amit már tinédzserként profi karrierré alakított, hiszen már 17 évesen X-Games slopestyle aranyéremmel büszkélkedhetett. A családban nem ő az egyedüli, aki gyerekkora óta az extrém sportok felé kacsintgatott, 7 (!) testvére közül Joanie is első helyet szerzett az X-Games-en, snowboardcross kategóriában.

Jamie kalandjait a weben is figyelemmel követhetjük, nem is akárhogy, hiszen egy web-videó sorozat készül vele a legkomolyabb havas élményeiről. Ha érdekel, hogy telnek Jamie Anderson unalmas hétköznapjai, látogass el a snowboarding.transworld.net weboldalra, és nézd meg a "Visuals" sorozatot. Mi egy kicsit azért irigykedtünk...
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.