Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jégbe fagyott menedékház Stájerországban

2016.10.08. Stánicz Balázs

Az elmúlt időszak szélsőséges időjárása különös formákat hozott létre a stájer Reichenstein környékén (Eisenerz, Präbichl). A 2000 méter feletti menedékház olyan képet fest akár egy antarktiszi kutatóállomás.
Az elmúlt napok télies időjárása, párosítva köddel, hóeséssel és erős széllel bizarr téli tájjá varázsolta az Ennvölgyi-Alpok magasabb csúcsait. A 2136 méteren fekvő Reichenstein menedékház kiemelkedik a környezetéből, a hegytetőn gyakoriak az erős, viharos szelek. A faszerkezetű menedékházat úgy tervezték, hogy extrém, akár 180 km/órás szeleket is kibírjon. Aki gyönyörködni szeretne a jégbe fagyott formákban közel négy órás gyalogtúra után megteheti Eisenerzből kiindulva. A hütte még október 10-ig hívogat egy forralt boros betérőre.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Gasthof Alpenrose
Felújított sportszálló emeletes ágyakkal és saját fürdős szobákkal Präbichl sípályáitól 300 méterre. Kisállatbarát 4-5 fős szobák félpanziós ellátással is foglalhatók. Klubszoba, darts, csocsó és bár a vendégek rendelkezésére áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Erzberg Alpin Resort
Az Erzberg Alpin Resort 2015-ben nyitotta meg újra kapuit, Eisenerz településen, a Münich - völgyben 75 modern, felújított apartmannal várja vendégeit, melyek mindössze 12 km-re helyezkednek el a Präbichl sítereptől.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.