Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jön a Dumb és Dumber (Dilibogyók) folytatása

2013.09.25. Bata Attila

Ki ne emlékezne erre az 1994-es filmre, amelyben az a két szerencsétlen mindent elkövet, hogy egy táskát visszajuttasson csinos tulajdonosának. Később Aspen síterepén találják magukat, és a havas terepen folytatódik tovább a fergeteges vígjáték. Hamarosan jön a folytatás az eredeti szereplő párossal.
Jim Carrey és Jeff Daniels alakítása tette klasszikussá az 1994-es vígjátékot. Először Jim Carrey, majd Daniels twittelte ki kettőjük fényképét a nemrég kezdődött forgatásáról, tehát hamarosan a mozikban a folytatás, amelynek a címe: Dumb and Dumber To.

1994: amikor a nyelv hozzáfagy a sílifthez
Azt még nem tudjuk, hogy az új részben is ellátogatnak-e valamelyik síterepre, de addig is érdemes kikeresni és újranézni a régi filmet. 2003-ban már készült valami folytatásféle, de nem az eredeti szereplőkkel és nem sok sikert hozott a mozikban. Az igazi folytatás tehát most következik.

1994: így építsünk hóembert
Az 1994-es filmet Colorado síterepein forgatták. A filmben Aspen szerepel helyszínként, de a síelős jeleneteket Copper Mountain terepén vették fel. Ezen kívül forgattak még a másik colorádói síterepen Breckenridge-ben és természetesen Aspenben is.
KOMMENTEK
AxelFoley | 2013.09.25. 13:15
Imádtam az első részt, a második részről is kecsegtetőek a képek: http://www.jerkerz.com/album/2/dumb...-and-dumber

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.