Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Június 27-én nyit Pécs első wakeboard pályája

2015.06.16. 2015.06.27. sielok.hu | frissítve: 2015.06.27.

2015. június 27-én Pécs-Vasason nyitja meg kapuit a BEREK, a megye első és az ország 20. wakeboard pályája. A vontatóköteles vízisí feltalálója, Bruno Rixen által alapított Rixen Cableways Gmbh kivitelezésében, végre az ország dél-nyugati régiójában is elérhető lesz a kábelpályás wakeboard.
A BEREK Wakeboard egy ötoszlopos, 501 m hosszú, egyszerre hat wakeboardos vontatására alkalmas pálya. Sebessége tetszőlegesen változtatható, általában 30 km/óra.

A kötélpálya magasan a víz felett helyezkedik el, a tó közepén van egy sziget, ami a sportolók által keltett hullámokat megtöri, ezek kedvező adottságok a kezdő és a haladó wakeboardosok számára egyaránt.
A tó közepén található kis sziget megtöri a hullámokat.
A tó közepén található kis sziget megtöri a hullámokat.
A hely különlegessége, hogy nemcsak a vízisport kedvelőinek nyújt aktív kikapcsolódást, hanem a lovaglás iránt érdeklődők is megtalálják itt számításukat.

Épül egy 20x60m területű lovaglócsarnok, ezáltal a téli sötét, sáros, esős időszakban is lehetőség van lovagolni. Helyi járattal megközelíthető fedeles lovarda Pécsett eddig még nem volt. A lovardában 50 fő számára lelátó kerül kialakításra, ezáltal képzések rendezésére nyílik lehetőség. A lovarda kialakítása terápiás lovaglási foglalkozások folytatására is alkalmas.
Épül a lovaglócsarnok a tó közelében
Épül a lovaglócsarnok a tó közelében
A BEREK szeretne valós alternatívát nyújtani a Pécs és környékén élő lakosság számára, hogy aktívan és emlékezetesen töltsék el szabadidejüket egy igazán szép és idilli környezetben.

A június 27-i nyitó rendezvényen lehetőség lesz kipróbálni a vezető wakeboard márkák legfrissebb remekeit a WAKESHOP jóvoltából. Emellett számos érdekes programmal várjuk az érdeklődőket június utolsó szombatján. Az eseményen való részvétel ingyenes.
A BEREK wakeboard és lovarda 111 millió forint Európai Uniós támogatással valósul meg.
HELYREIGAZÍTÁS:
A szintén idén nyáron épülő Central Wakeboard Parkról írt cikkünkhöz kapcsolt galériában tévesen jelenítettük meg a BEREK Wakeboard létesítményről készített fotókat. Ezúton is felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy idén nyáron két wakeboardpálya is létesül Pécs közelében. A jelen cikkben bemutatott BEREK Wakeboard fotóalbuma itt található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.