Menü ≡

A K2 és a Rolling Stones együtt ünnepel

2011.10.03. | Szerző: Lipiczky Ágnes
A K2 és a Rolling Stones együtt ünnepel Hogy mi a közös a K2 sílécgyártó cég és a Rolling Stones zenekarban? Természetesen az üzlet! November közepétől kerül ugyanis a boltokba az a lécszéria, amely az 50 éves K2 és a szintén fél évszázados Rolling Stones zenekar munkássága előtt kíván tisztelegni.
h i r d e t é s
A K2 négyféle dizájnban dobja piacra azt a limitált szériát, amelyen a Rolling Stones dalszövegei, fotói, koncert programjai láthatók, s a lécek végére a K2 logója mellé természetesen Mick Jaggerék védjegye: vagyis a Rolling Stones ajak és a kinyújtott nyelv kerül.
"A Rolling Stones ötvenedik jubileuma igazi mérföldkő. Ők az utolsók, akik az igazi rock and roll szellemiségét képviselik, és akik saját jogon vívták ki a helyüket a rock történelemben. A Bravado számára igazi kihívás volt a K2 partnerének lenni, akik egy nagyon kreatív együttműködés eredményeként egy igazán fantasztikus sí szettet tudnak piacra dobni." - mondta Tom Bennett, a CEO of Bravado, így a Rolling Stones képviseletében.

"Ez csak az első a sok különleges és érdekes termék és promóció közül, amelyet a K2 az 50. évforduló kapcsán tervez" - árulta el Jeff Mechura, a K2 global marketing alelnöke.

A K2 nem először nyúl zenei témához, tavaly az Iron Maiden együttes előtt tisztelegtek. Az előző szezon síléceire az együttes 1981-es Killers című lemezének a borítója került.
2011.10.15. 15:43:04 Tihanyi Zsolt, Kalandbázis
Látjátok, mindig mondtam, hogy a sízés Rock'n'Roll, HEJ!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »