Menü ≡

Kanadában is megkezdődött a síszezon

2013.11.04. | Szerző: Bata Attila
Nemcsak Európában, hanem már Észak-Amerikában is megkezdődött a szezon. A hétvégén már egy tucatnyi síterepen lehetett síelni, és kinyitottak az első kanadai pályák is a nagyközönség előtt. Ha az Államokat nézzük, akkor Coloradóban találjuk a legtöbb üzemelő síterepet.
h i r d e t é s
A kanadai Mont-Saint-Sauveur síterepe, az országban elsőként szerdán megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. A síterep összesen egy pályán, de az a hegytetőtől a völgyig síelhető. Ahogy a nyitónap videójában is látható, a pálya jól néz ki, kicsit furcsa, hogy mellette még minden zöld.

Pénteken egy újabb kanadai síterep, Mt. Norquay is kinyitotta kapuit. Egyelőre csak az ünnepi (Halloween) hétvégére és november végéig itt csak hétvégente lehet síelni.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az USA-ban már 10 síterepen lehetett csapatni a hétvégén. Főleg Coloradóban kedvezőek a viszonyok, itt már öt síterep (Arapahoe Basin, Copper Mountain, Loveland, Keystone és Wolf Creek) üzemel. Múlt héten kinyitott első síterep (Boreal) Kaliforniában is. Újranyitott az ország gleccserpályája az Oregon államban található Timberlake is.

Ezeken felül Killington (Vermont), Woodbury (Connecticut) és Sunday River (Maine) volt még nyitva a hétvégén.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »