Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kanadában is megkezdődött a síszezon

2013.11.04. Bata Attila

Nemcsak Európában, hanem már Észak-Amerikában is megkezdődött a szezon. A hétvégén már egy tucatnyi síterepen lehetett síelni, és kinyitottak az első kanadai pályák is a nagyközönség előtt. Ha az Államokat nézzük, akkor Coloradóban találjuk a legtöbb üzemelő síterepet.
A kanadai Mont-Saint-Sauveur síterepe, az országban elsőként szerdán megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. A síterep összesen egy pályán, de az a hegytetőtől a völgyig síelhető. Ahogy a nyitónap videójában is látható, a pálya jól néz ki, kicsit furcsa, hogy mellette még minden zöld.

Pénteken egy újabb kanadai síterep, Mt. Norquay is kinyitotta kapuit. Egyelőre csak az ünnepi (Halloween) hétvégére és november végéig itt csak hétvégente lehet síelni.

Kép: Mt. Norquay Banff / Facebook
Kép: Mt. Norquay Banff / Facebook
Az USA-ban már 10 síterepen lehetett csapatni a hétvégén. Főleg Coloradóban kedvezőek a viszonyok, itt már öt síterep (Arapahoe Basin, Copper Mountain, Loveland, Keystone és Wolf Creek) üzemel. Múlt héten kinyitott első síterep (Boreal) Kaliforniában is. Újranyitott az ország gleccserpályája az Oregon államban található Timberlake is.

(Kép: Copper Mountain / Facebook)
(Kép: Copper Mountain / Facebook)
Ezeken felül Killington (Vermont), Woodbury (Connecticut) és Sunday River (Maine) volt még nyitva a hétvégén.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.