Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: Gleccser Fesztivál november 6-8. között

2015.10.18. 2015.10.30. Stánicz Balázs | frissítve: 2015.10.30.

Hatalmas rendezvénnyel indítja a szezont a kapruni gleccser. A síterep már korábban beindult, a gleccserfesztivál 2015. november 6-8. között kerül megrendezésre. Neves dj-k, zenekarok és ingyenes lécteszt is szerepel a programban.
Korábban „White Start” néven ismerhettük a szezonnyitó rendezvényt, tavaly új koncepcióval indult a rendezvény és WOW fedőnéven jelentkezett.

A siker nem maradhatott el, így a fesztivál idén is életre kel. A könnyűzenei helyszínek Kaprun külterületén kaptak helyett, így a Maiskogel parkolójában, továbbá a kapruni várban, ahol lovagi teremben rophatjuk az elektronikus zenére.

Ilyen volt a tavalyi Gleccser Fesztivál
A fesztivál nem csak a bulizókra koncentrál: napközben a gleccseren látványos freestyle versenyek a funparkban és két napon keresztül az idei szezon legújabb síléc modelljeit tesztelhetjük. Képviselteti magát többek közt az Atomic, Fischer és Blizzard.
KOMMENTEK

Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Das Alpenhaus Kaprun csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos wellnesshotel mindössze 200 méterre a Maiskogelre/Kitzsteinhornra szállító kis kabinos lift alsó állomásától. Tágas, modern szobák félpanzióval és uzsonnával, uszodás wellness részleg sokféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.