Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: Gleccser Fesztivál november 6-8. között

2015.10.18. 2015.10.30. Stánicz Balázs | frissítve: 2015.10.30.

Hatalmas rendezvénnyel indítja a szezont a kapruni gleccser. A síterep már korábban beindult, a gleccserfesztivál 2015. november 6-8. között kerül megrendezésre. Neves dj-k, zenekarok és ingyenes lécteszt is szerepel a programban.
Korábban „White Start” néven ismerhettük a szezonnyitó rendezvényt, tavaly új koncepcióval indult a rendezvény és WOW fedőnéven jelentkezett.

A siker nem maradhatott el, így a fesztivál idén is életre kel. A könnyűzenei helyszínek Kaprun külterületén kaptak helyett, így a Maiskogel parkolójában, továbbá a kapruni várban, ahol lovagi teremben rophatjuk az elektronikus zenére.

Ilyen volt a tavalyi Gleccser Fesztivál
A fesztivál nem csak a bulizókra koncentrál: napközben a gleccseren látványos freestyle versenyek a funparkban és két napon keresztül az idei szezon legújabb síléc modelljeit tesztelhetjük. Képviselteti magát többek közt az Atomic, Fischer és Blizzard.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.