Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: új tízfős kabinos üzemel december óta

2019.01.23. Stánicz Balázs

Már 2017 nyarán kezdetét vették a munkálatok, tavaly augusztusban felhúzták a kötélpályát és megjelentek az első kabinok az MK névre keresztelt kabinos felvonó, ami Kaprun üdülőfaluból visz Maiskogel síterepére. A felvonó egyben fontos kapocs az összeköttetésben.
Ugyanis a két síterepet 2019 decemberében összekötik, ennek az első állomása a nyáron felhúzott MK kabinos. A tízfős gondola a korábbi négyszemélyes Schaufelberget váltotta le, ugyanakkor annál jóval magasabbra visz, hiszen hegyállomása 1500 méter felett lesz. Érdekesség, hogy a régi felvonót Olaszországban állították fel. Az új liftet középállomással tervezték, ahol ki-, és beszállhatnak a síelők.
MK Maiskogelbahn
A kabinos 768 méterről indul, középállomása 1137 méteren, míg teteje 1570 méteren helyezkedik el és óránként 2800 téli sportoló szállítására képes. A kabinosnak köszönhetően a szezon korábban kezdődhet és tovább tarthat, ugyanis így lehetővé válik kevesebb hó esetén csak a felső sípályák üzemeltetése. (A korábbi négyülésesnél nem volt un. völgymenet, azaz a síelőket csak felfelé szállította).

Kaprun Center látványterve
Kaprun Center látványterve
A völgyállomásnál kapott helyett a Kaprun Center, egyrészt a kapruni lifttársaság új központja, másrészt a kasszák, 2000 m2-es sportbolt, sídepó is egy tető alá került.
Az új liftet tavaly december 21-én adták át.
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.