Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun-Maiskogel: tízfős kabinos 2015 decemberétől

2015.01.19. Stánicz Balázs

A nagytestvér, a kapruni gleccser árnyékában elterülő családi síterep 2015 decemberétől egy tízfős kabinossal bővül. A gondola mellett újabb sípályát is terveznek és továbbra sem tettek le a nagy vágyról, nevezetesen az összeköttetésről a gleccserrel.
A régióba érkező vendégek nagy része a gleccseren vagy Zell am See-ben síel. Maiskogel sokszor feledésbe merül, bár a síterep lejtői ideálisak tanulásra és a családosok is megtalálják a számításaikat.

A korábbi nagykabinos ideje lejárt, üzemeltetését nem engedélyezték tovább a hatóságok. Így idén kabinos nélkül maradt a síterep, nem úgy jövőre, amikor is a déli oldalról egy gondolalift kerül felépítésre.
A kabinos hegyállomása a két ülőfelvonó közé érkezik majd
A kabinos hegyállomása a két ülőfelvonó közé érkezik majd
Az új felvonóhoz új sípálya jár, a hegy déli oldalán hóágyúzott pálya vezet majd le Kaprunba. A családi síterep továbbra sem tett le a nagy álomról, azaz a gleccserrel való összeköttetésről. A terveket továbbra sem söpörték le az asztalról, azonban annak megvalósítása még várat magára.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.