Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kaprun: ma kezdődik a síszezon

2018.10.12. | Szerző: Stani
Salzburg legmagasabb, egyben a tartomány egyetlen gleccser síterepén is kezdetét veszi a szezon, így immáron hét osztrák gleccseren húzhatjuk a szezon első íveit.
Az október eleji havazásnak, de leginkább az azt követő hóágyúzásnak és a tavalyi hódepók szétterítésének köszönhetően Kaprunban is beindul a szezon.

Az első napon kilenc felvonót használhatunk. A Gletscherjet 1 és 2 kabinosokat, továbbá a Gletscherjet 3 hibrid felvonót és a Gletschetjet 4 kabinost. A pályák mellett nyitva lesznek a húzóliftek, így a Schneehasenlift tányéros és a Magnetköpf illetve Kitz csákányosok.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Ezen felvonók mellett járni fog az Alpincentertől induló nagykabinos, és a kilátók illetve a sípályák közt közlekedő siklóvasút.

A sípályákat tekintve a Magnetköpf mellett lévő kék 1-es, továbbá a 4-es pályák variációi és a Schneehasenlift két lejtője (15-ös) áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére. Egészen a Gletscherjet 3+4 középállomásáig csúszhatunk le.

További pályák és liftek nyitása az aktuális időjárási-, és hóviszonyoknak megfelelően. Jó hír, hogy a jövő héten napról napra hűvösebb lesz, így az osztrák gleccsereken ismét elkezdődhet a hógyártás, amibe október 20. körül akár Holle Anyó is besegíthet.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 61 vendég és 9 regisztrált felhasználó látogatja.