Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: üzemel az új nyolcüléses felvonó

2016.11.26. Stánicz Balázs

Pénteken szállította első utasait a kapruni gleccser idei újdonsága. A nyolcüléses felvonó Salzburg tartomány legmagasabban fekvő libegője, az új lift a korábbi csákányosokat váltja le.
A felvonó hegyállomása
A felvonó hegyállomása
Emlékeztek még a Schmiedinger duplacsákányosára, ami a 3-as pályákat szolgálta ki? Immáron a múlt ködébe veszik a meredek csákányos. Helyét modern nyolcüléses vette át péntektől. Közel 2800 méteren fekvő hegyállomásával ez Salzburg tartomány legmagasabb nyolcszékese.

A felvonót ülésfűtéssel és az időjárás viszontagságai ellen védő lehajtható buborékkal vértezték fel, így havasabb napokon sem hóemberként szállunk ki egy-egy liftezés után. Az új libegő a 3-as és 2-es gleccserpályákat szolgálja ki.

Az új Schmiedingerbahn

A felvonó mintegy 7 millió eurójába kerül a lifttársaságnak.
KOMMENTEK
attilakovi | 2016.11.26. 19:14
Sziasztok,

Meg tudom erositeni! Bar meg nem teljes uzemben, 6 beallo hasznalhato csak.

Ati

Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.