Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karácsonyi ajándék: 92 évesen akarta kipróbálni a síelést

2019.12.27. Bata Attila

Igazán szívmelengető kéréssel állt elő egy 92 éves férfi karácsony előtt: életében először ki akarta próbálni a síelést.
Robert Trulocke régóta szerette volna kipróbálni a síelést, vagyis azóta, hogy huszonévesen egyik nyáron feleségével a svájci hegyekben nyaraltak és egyszer elhatározta, hogy télen visszatér síelni is.

Trulocke, néhány hónappal a 93. születésnapja előtt egy londoni idősek otthonában lakik, de azóta sem jutott el Svájcba síelni. Karácsony előtt, szokás szerint, egy karitatív intézmény kifürkészte, hogy milyen meglepetést szeretnének az otthon lakói, és Robert előadta régi vágyát.
Videó a reklám után
Svájc kissé messze van egy ilyen veszélyes kalandhoz, de London környékén több beltéri sípálya is épült, az egyik természetesen szívesen vendégül látta az idős urat egy csúszásra. A Snozone fedett sípálya alkalmazottjai teljesítették kérését. Bár az "igazi síelés" elmaradt, de egy mozgássérültek számára síelésre speciálisan átalakított kerekesszékbe tették és együtt csúsztak le a pályán.

A bácsi természetesen nagyon élvezte a csúszást, ahogy mondta: "csodás volt, minden várakozását felülmúlta". Már most azon gondolkozik, hogy milyen extrém dolgot kérjen jövő karácsonyra?

(Forrás)
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.