Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Keddtől újra lehet síelni Eplényben!

2014.01.13. Intersport Síaréna

Az elmúlt éjszaka a pálya alsó részén mínusz négy fokig hűlt a hőmérséklet Eplényben, egyből be is indították a hóágyúkat. Egészen délelőttig gyártották a havat, majd megraktrakolták a területet. A munka eredményesen zárult, hiszen holnaptól már részlegesen meg tudnak nyitni.
Az elmúlt éjszaka végzett hóágyúzásnak köszönhetően keddtől nyitva lesz a tanulópálya és az 1-es pálya alsó, 130 méteres szakasza. Bár óriás műlesiklást nem lehet rendezni ezen a részen, de oktatásra és könnyed csúszkálásra kitűnő terep. A felvonók közül a tanulófelvonót és az 1-es csákányost indítják be.

Holnap 10 órától 18 óráig nyitva tartanak a síiskolával, a kölcsönzővel és a Kemencés Büfével. Ami a jegyárakat illeti, nem kell külön pályahasználati díjat fizetni a csákányosért, tanuló pálya jeggyel használható lesz.

Az üzemeltetők abban bíznak, hogy éjszaka ismét tudnak ágyúzni. Ahogy az időjárás engedi egyre hosszabb pályarésszel üzemelnek majd. Az előrejelzések szerint hétfőtől visszatér a téli idő, folytatják a hóágyúzást teljes gőzzel és további pályákat nyitnak meg.
Dübörögnek a hóágyúk Eplényben
Dübörögnek a hóágyúk Eplényben
KOMMENTEK
vmate | 2014.01.15. 10:02
:)

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.