Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes éjszakába nyúló síelések Eplényben!

2014.01.26. 2014.01.27. Intersport Síaréna | frissítve: 2014.01.27.

Kedden és pénteken éjszakába nyúló síelést tartanak Eplényben a munka utáni kikapcsolódásra vágyóknak. Ki lesz világítva a hetes pálya is, a jegyárakból pedig 40% kedvezményt adnak mindkét alkalommal.
Már újra üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó az eplényi Nordica Síarénában, síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, továbbá három oktatópálya. A hétvégén elkezdték a hatos és hetes pályák hóágyúzását. Kitűnő az idő a hógyártáshoz, kedden már meg is nyitják a hetest.

Hétköznapokon kiváltképp érdemes ellátogatni Eplénybe, hiszen a hétvégéhez képest jelentősen olcsóbb a jegy, és kevesebben is vannak. Akik dolgoznak sem maradnak ki a jóból, mert kedden és pénteken kedvezményes éjszakába nyúló síelést tartanak. Január 28-án lesz az első Szuperkedd, 31-én pedig az Extrapéntek. Mindkét napon este tízig lesz a pálya, ráadásul 40% kedvezményt adnak 18 és 22 óra között. Kiváló lehetőség a munkahelyi stressz levezetésére.

Ki lesz világítva a teljes 1-es pálya, az 1/b és a tavaly megépített slágerpálya, a hetes. Késő estig nyitva lesz a kölcsönző és Holle Anyó Étterme egyaránt.”

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.