Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes éjszakába nyúló síelések Eplényben!

2014.01.26. 2014.01.27. Intersport Síaréna | frissítve: 2014.01.27.

Kedden és pénteken éjszakába nyúló síelést tartanak Eplényben a munka utáni kikapcsolódásra vágyóknak. Ki lesz világítva a hetes pálya is, a jegyárakból pedig 40% kedvezményt adnak mindkét alkalommal.
Már újra üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó az eplényi Nordica Síarénában, síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya, továbbá három oktatópálya. A hétvégén elkezdték a hatos és hetes pályák hóágyúzását. Kitűnő az idő a hógyártáshoz, kedden már meg is nyitják a hetest.

Hétköznapokon kiváltképp érdemes ellátogatni Eplénybe, hiszen a hétvégéhez képest jelentősen olcsóbb a jegy, és kevesebben is vannak. Akik dolgoznak sem maradnak ki a jóból, mert kedden és pénteken kedvezményes éjszakába nyúló síelést tartanak. Január 28-án lesz az első Szuperkedd, 31-én pedig az Extrapéntek. Mindkét napon este tízig lesz a pálya, ráadásul 40% kedvezményt adnak 18 és 22 óra között. Kiváló lehetőség a munkahelyi stressz levezetésére.

Ki lesz világítva a teljes 1-es pálya, az 1/b és a tavaly megépített slágerpálya, a hetes. Késő estig nyitva lesz a kölcsönző és Holle Anyó Étterme egyaránt.”

KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.