Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton nyit a 2 km-es kékesi déli pálya

2010.02.05.

Szombaton nyit a 2 km-es kékesi déli pálya 2010. február 6-án szombaton reggel 9 órától a kékesi pályaüzemeltetők teljes hosszában megnyitják a Déli sípályát! Újra le lehet síelni egészen a Veronika rétig, mint a régi szép időkben!
Az előkészületeknek köszönhetően (ratrakolás, meredekebb szakaszok megerősítése) a hétvégén síelhető lesz a Magyarországon egyedülállóan hosszú 2 kilométeres sípálya! A lejtő felső szakaszát technikai hó és természetes hó borítja, az alsó szakaszon a természetes havat készítettek elő síelésre. Síautóbuszok fognak közlekedni Mátraháza - Veronika rét - Kékestető között! A kékesi parkolók megtelte után (várhatóan a kora délelőtti óráktól) a kékestetői bekötő út lezárásra kerül - csak síbusszal lehet majd feljutni. A bekötőút lezárása után a sípálya bérleteket a mátraházai nagyparkolóban is meg lehet váltani. Minden vendéglátó egység teljes nyitva tartással fog működni (éttermek, bárok, panzió), a Hupikékes Síiskola és sí-kölcsönző is folyamatosan üzemel.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.