Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kid Rock is fellép Schladmingi sífesztiválon

2008.11.12.

Kid Rock is fellép Schladmingi sífesztiválon Kid Rock, az idei nyár egyik nagy slágerének az "All Summer long" című dalnak az énekese 2008. december 7-én lép fel a Schladmingi éjszakai sífesztiválon, amely beharangozza az idei téli szezont.
Az Éjszakai Sífesztivál 2008. december 5–8 között kerül megrendezésre a 223 kilométer sípályával és 109 felvonóval rendelkező Schladming-Dachstein régióban. A téli szezon kezdetét jelentő fesztiváli hétvégén a legkiemelkedőbb eseményekre főként az esti és éjszakai órákban kerül sor. Természetesen a Planai-on, a világ legjobban megvilágított éjszakai sípályáján és a Hochwurzenen, a régió egy további kedvelt éjszakai sípályáján. A szezonnyitó alkalmával az après-ski és éjszakai mulatozás játssza majd a főszerepet, amelyet élő koncertek színesítenek a síkunyhókban és a bárokban. Változatos és izgalmas keretprogramok gondoskodnak az "álmatlan" éjszakákról.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.