Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Április 20-án lesz az idei kincskeresés Obertauernben

2013.03.07. 2013.04.08. Biró Ágnes | frissítve: 2013.04.08.

Ausztria legnagyobb kincskeresését idén is megrendezik Obertauern legendás fekete pályáján, a Gamsleiten-en. Április 18-21. közötti hétvégén lesz az esemény, maga a játék pedig 20-án 11 órakor kezdődik. A fődíj ismét egy BMW lesz, emellett síléceket és sok más értékes nyereményt lehet majd kiásni!
Obertauern síterepe idén hetedszerre rendezi meg a nagy kincskereső hétvégét, azzal párhuzamosan pedig számos kísérőprogramot, ünnepséget és bulit, a jó hangulat tehát garantált! Április 19-én tartják a nyitóbulit és ekkor osztják ki a rajtszámokat is, másnap, szombaton pedig indul a várva-várt kincskeresés.
Tavaly rekordot döntöttek a résztvevők, 1100-an voltak!
Tavaly rekordot döntöttek a résztvevők, 1100-an voltak!
A hóban szokás szerint ládákat ásnak el a pálya egy festékkel kijelölt részén, idén összesen 30 darabot, a benne rejlő nyeremény pedig a megtalálójáé. A főnyeremény egy BMW X1 Powder Ride és hozzá egy limitált kiadású K2 BMW Powder Ride síléc! A további nyeremények között találunk egy BMW cruise bike kerékpárt, K2 és Völkl síléceket, bukósisakot, de a nyeremények listája még bővülni fog a következő hetekben.

Összefoglaló, kedvcsináló videó a 2012-es kincskeresésről
A részvételre jogosító jegyeket érdemes minél korábban megvenni, rendszerint ugyanis jóval a verseny előtt elfogynak. Obertauern honlapján már foglalhatóak különleges kincskereső csomagok 3 éjszaka szállással, 3 napos síbérlettel és a kincskereső jeggyel! További infók a www.obertauern.com honlapon!

Szálláshelyek Obertauern közelében

Facebook esemény
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.