Menü ≡

Április 20-án lesz az idei kincskeresés Obertauernben

2013.03.07. | Frissítve: 2013.04.08. | Szerző: Biró Ágnes
Ausztria legnagyobb kincskeresését idén is megrendezik Obertauern legendás fekete pályáján, a Gamsleiten-en. Április 18-21. közötti hétvégén lesz az esemény, maga a játék pedig 20-án 11 órakor kezdődik. A fődíj ismét egy BMW lesz, emellett síléceket és sok más értékes nyereményt lehet majd kiásni!
h i r d e t é s
Obertauern síterepe idén hetedszerre rendezi meg a nagy kincskereső hétvégét, azzal párhuzamosan pedig számos kísérőprogramot, ünnepséget és bulit, a jó hangulat tehát garantált! Április 19-én tartják a nyitóbulit és ekkor osztják ki a rajtszámokat is, másnap, szombaton pedig indul a várva-várt kincskeresés.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hóban szokás szerint ládákat ásnak el a pálya egy festékkel kijelölt részén, idén összesen 30 darabot, a benne rejlő nyeremény pedig a megtalálójáé. A főnyeremény egy BMW X1 Powder Ride és hozzá egy limitált kiadású K2 BMW Powder Ride síléc! A további nyeremények között találunk egy BMW cruise bike kerékpárt, K2 és Völkl síléceket, bukósisakot, de a nyeremények listája még bővülni fog a következő hetekben.

Összefoglaló, kedvcsináló videó a 2012-es kincskeresésről
A részvételre jogosító jegyeket érdemes minél korábban megvenni, rendszerint ugyanis jóval a verseny előtt elfogynak. Obertauern honlapján már foglalhatóak különleges kincskereső csomagok 3 éjszaka szállással, 3 napos síbérlettel és a kincskereső jeggyel! További infók a www.obertauern.com honlapon!

Szálláshelyek Obertauern közelében

Facebook esemény
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »