Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb 3 pályát nyitnak a jelenlegi 7 mellé Eplényben

2014.01.29. Intersport Síaréna

Fokozatosan adják át a síelhető pályákat az eplényi Síarénában. Most már síelhető teljes hosszában az 1-es és a 7-es pálya. Jelenleg a 6-os pályán dübörögnek a hóágyúk. Ha minden jól megy, akkor ezen a pályán már csütörtöktől lehet síelni.
A kitartó hóágyúzásnak köszönhetően kiemelkedően jó pályákkal várják a síelőket Eplényben. A jelenleg síelhető 7 pálya mellé még 3 pályát nyitnak meg a napokban. Így szombattól már 3,5 km pályát lehet használni a NordicaSíarénában.

Az eplényi sípályák környéke minden éjszaka a hóágyúk morajlásától hangos. A Nordica Síaréna 44 hóágyújából származó kitűnő minőségű porhó vastagon borítja a lejtőket. A természetes hónak köszönhetően pedig a táj is igazi téli hangulatot áraszt.

Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, a 7-es pálya valamint a T1, T2, T3 pályák. Csütörtökön már csúszhatunk a hatoson, pénteken megnyitják a T3-as lift melletti oktatópályát, szombaton pedig kinyitják a Freeski és Funparkot.Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, a 2-es csákányos, a T1, T2 lift, péntektől pedig működik a T3 felvonó is. Várakozás nélkül lehet róni a köröket.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előre lefoglalni a felszerelést, mert soron kívüli kiszolgálással, továbbá előmelegített sí-és snowboardcipőkkel fogadják azokat, akik előfoglalnak. Emellett az oktatási időpontokat is le lehet foglalni előre.

Finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a DasWeltauto Körvár és az Erdei Betérő.

Minden nap van esti sízés, pénteken pedig éjszakába nyúló csúszást rendeznek. Aznap este tíz óráig tartanak nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni a fényárban úszó pályákon. Ki van világítva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es pálya és az 1-es tanulópálya, továbbá egész este 4 lift jár majd folyamatosan.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.