Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb szlovák síterepek zárnak be

2009.03.10. | Frissítve: 2009.03.13. | Szerző: Bata Attila
Egy héttel ezelőtt még közel száz szlovák síterep tartott nyitva, ez a szám a hét elejére már nyolcvan közelébe csökkent. A bezárt síterepek között találhatóak például a Szlovák Paradicsom kedvelt pályái is; Dedinky - Mlynky és Igló.
A Vénasszony-hágó, Pezinská Baba sípályája
h i r d e t é s
Az utóbbi napok időjárása nem tett jót a szlovák pályáknak. Néhány síterep arra kényszerült, hogy idejekorán befejezze a 2008/2009-es szezont, számos síterep még megpróbál legalább a hétvégeken nyitva tartani, de vannak magasabban található sípályák, ahol a kisebb enyhülés ellenére is zavartalan az üzemeltetés.

Erre a szezonra végleg bezárták a pályákat Rittenberg-Spiąská Nová Ves (Igló), Mlynky-Kruhová és Polomka Bučník síterepein. Ebben a szezonban már csak a hétvégén lehet síelni Kokava, Drienica, Pezinská Baba, Zochova chata, ©portcentrum Lučivná és Ski Blanc Ostrý Grúň Kollárová síterepein.

Ezen a héten újabb síterepek csökkentették jegyáraikat. Érdemes újra ellátogatni a szlovák síterepek weboldalaira, hiszen sorban csökkentik áraikat, amennyiben visszatérne a tél a következő hetekben, jó árakon lehetne még egy utolsót síelni északi szomszédunknál.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »