Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerbiában is megkezdődik a síszezon!

2018.12.04. Bata Attila

Kedden Szerbia legjobb síterepén is megkezdődik a síszezon. Az első napon nem kell fizetni a síelésért, a hét többi napján, szerdától vasárnapig 20% kedvezménnyel lehet síelni. A pályákon kb. 20 cm vastag a hó.
November végén már havazott a szerb síterepen, de a hóágyúk segítsége is nagyon kellett ahhoz, hogy ma elkezdődhessen a szezon. Az első napon a Karaman Greben lift és a mellette található 7-es és 7a jelű pályák üzemelnek. A pályákon kívül még elég vékony a hó (0-4 cm), de ez még nem újdonság december elején.

A következő napokban marad a hideg a hóágyúzáshoz és kisebb mennyiségű (5-10 cm) hó is várható. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint egyszerre több pályán is dolgoznak, hogy minél hamarabb növeljék a síelhető pályák kínálatát.
KOMMENTEK

Szállástippek
Viceroy Kopaonik csillagcsillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív, közvetlen pályaszállás Szerbia legnagyobb síterepén, Kopaonikon. Szobatípusok a franciaágyas deluxe szobáktól kezdve egészen a 253 m2-es luxuslakosztályig, bár, 2 étterem, könyvtár, valamint kiemelt wellness szolgáltatások.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Junior csillagcsillagcsillag
Családias szálloda saját 400 m-es tanulópályával, Kopaonik új kiskabinos liftjétől 800 métere, kisbusz transzferrel. Félpanziós ellátás, a'la carte étterem, wellness részleg, disco, játszószoba szolgálja a vendégek kényelmét.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Putnik
Teljesen felújított, 4 csillagos szálloda Szerbia legnagyobb síterepén, 1200 méterre a legközelebbi ülőlifttől. Svédasztalos félpanziós ellátás, wellness részleg medencével és sokféle szaunával, valamint sok egyéb szolgáltatás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.