Menü ≡

Koralpe: péntektől az összes sílift jár

2019.02.08. | Szerző: Bata Attila
Jó hír a karintiai síterep kedvelőinek: mától beindítják a Wasserhang liftet és a mellette található pályát. Ehhez Holle anyó segítsége is kellett, végre van elegendő mennyiségű hó a kedvelt pályán.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Kevés hó volt eddig a Wasserhang oldalában található pályán. Mivel a pályát csak részben tudják behavazni, ezért szükség volt egy nagyobb havazásra is, amely szerencsére megérkezett a felsőbb részekre. Mától, az idei szezonban először síelhető a pálya, így a mellette található liftet is beindították, amely azt jelenti, hogy már az összes lift üzemel a síterepen.

Koralpe síterepe nehezen indult be idén, kicsit késett a havazás Karintiában. A tervek szerint március végéig lehet itt síelni. A síterepen hétközben kedvezményesen is lehet síelni. Hétfőnként a hölgyek, keddenként pedig a szeniorok síelhetnek 20 eurós áron.

Az idei tervekben szerepel még a Burgstallofen lift mellett egy un. WISBI pálya (Wie Schnell Bin Ich) kiépítése, ahol a pálya elején bedobjuk a pénzérmét az automatába, majd a pálya végén megtudjuk, hogy milyen gyorsan síeltünk.

Új tervekkel is készülnek. Az idei tapasztalatok alapján, amikor kevés volt a víz a hóágyúzáshoz, megvizsgálják egy újabb víztározó építését, valamint a nyárra is ígérnek fejlesztéseket. Ez utóbbiról még keveset lehet tudni, mert a telektulajdonosokkal jelenleg is folynak a megbeszélések.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »