Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Eheti szlovák pályakörkép nyereményjátékkal

2009.01.23. | Szerző: Bata Attila
Eheti szlovák pályakörkép nyereményjátékkal Ezen a héten Szlovákiában körülbelül száz síterep tart nyitva. A körülmények a hétközi esőzés miatt romlottak a legtöbb pályán. Jelenleg érdemes a magasabban fekvő síterepeket választani. A cikk végén, helyes válaszadóink között tálei nyereményeket sorsolunk ki, amelyet a szezon végéig lehet felhasználni.
Hazánkhoz hasonlóan Szlovákiában is kiadósan esett az eső. A síterepek nagy részén 5-10 centiméterrel zsugorodott össze a hóréteg vastagsága, a hó minősége is romlott, a legtöbb terepen jobbára a nedves, vizes műhavat találjuk. Néhány kisebb – a hazai sízők részéről kevésbé látogatott -síterep kénytelen volt ideiglenesen bezárni.

Ahol nyitva tartanak, ott sincs túl nagy forgalom az utóbbi napokban. A hét elején még jó pályaviszony között, sorbaállás nélkül lehetett a legtöbb pályán síelni. A SME napilap szerint a magas-tátrai pályák szinte kongtak az ürességtől. A sípálya mellett üresek a parkolók, bezártak a büfék, és a kölcsönző is csak ideig-óráig van nyitva. Jamy síterepén hétfőn, egész nap összesen hárman síeltek, a helyiek szerint jelentősen csökkent a síelők száma a tavalyi év hasonló időszakával összehasonlítva.

Várhatóan hétvégére ide is megérkezik a havazás, akkor valószínűleg ismét javulás következhet be a pályák állapotában. Addig is érdemesebb a magasabban fekvő síterepek felé venni az irányt, ahol jobbak a hóviszonyok.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Még nem kell teljesen temetni a telet, ezért jól jöhet egy 2009. március 31-ig felhasználható szállásutalvány a Golf vagy a Stupka szállodában Tálén. Az alábbi három kérdés helyes megfejtői között egy kétszemélyes két éjszakára szóló ingyenes szállást sorsolunk ki. A szállást bármelyik vasárnap és hétfő este lehet igénybe venni a wellness-központ használatával. A szálláshoz két darab kedvezményes árú (- 20%) síbérlet is tartozik.

1. Melyik hegységben található a Tále síközpont és golfpálya?
A helyes válasz: Alacsony-Tátra

2. Hány sífelvonó található Tálén?
A helyes válasz: 6 húzólift

3. Mikor van villanyfényes esti síelési lehetőség?
A helyes válasz: minden kedden és pénteken 18:00 - 21:00 óráig

A nyertes: Alexy Norbert, Vác
Köszönjük mindenkinek a válaszok beküldését. A nyertes számára az utalványt postán küldjük el. Aki nem nyert, ne csüggedjen! Hamarosan újra lesz hírekbe rejtett nyereményjáték, ezért (is) érdemes tehát rendszeresen olvasni a sielok.hu híreit.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »