Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyesítik bérleteiket a Livigno környéki síterepek

2010.03.09. Bata Attila

Egyesítik bérleteiket a Livigno környéki síterepek A következő szezontól újabb sípályákat vehetnek igénybe a Livigno környékére érkező síelők. Az Adamello síterület és Aprica síterepe megegyezett, hogy a következő szezontól a hosszabb időtartamú bérletek kölcsönösen érvényesek lesznek a két üzemeltető 150 kilométernyi sípályáira.
A válság újabb ésszerű és előnyös döntést kényszerített ki a síterepek irányítóiból. A hazai síelők körében kedvelt, leginkább Livigno és környéke néven ismert olasz Adamello síterep és a közeli Aprica a 2010/2011-es szezontól közös bérleteket kínál a síelőknek, Valada síbérlet néven. Ezzel a lehetőséggel egyszerre öt síterep lesz használható egy bérlettel: Aprica; Córteno Golgi, Temù, Ponte di Legno és a Tonale gleccser/Vermiglio (Adamello rész).

A közös használat leginkább a francia példát követi, tehát csak a többnapos bérletekre érvényes. Ha valaki 4, vagy 5 napos Valada bérletet vált az egyik síterepre, akkor cserében egy napot másik síterepen is síelhet ezekből a napokból. Hat-, illetve hétnapos bérletek esetén már két napot lehet csúszni a másik síterep pályáin.

Az új bérlet képlete: Adamello + Aprica = Valada
Az új bérlet képlete: Adamello + Aprica = Valada
Ezzel a konstrukcióval körülbelül 150 kilométernyi (Adamello 100 km + Aprica 50 km) pályaszakasz lesz síelhető egy közös bérlettel. A síterep üzemeltetői szerint az új bérlet jelentőségét mutatja, hogy ezzel létrejön Olaszország harmadik legnagyobb pályarendszerre érvényes bérlete.
KOMMENTEK

Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.