Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös szezonbérlet a Ždiar környéki síterepekre

2024.10.13. Bata Attila

Az idei szezon egyik újdonsága, hogy a Ždiarban (Zsgyár) található, illetve a településhez közeli síterepek közül három összefogott. Bachledka, Strachan és Strednica közös szezonbérletet adott ki, amely most kedvező áron, 249 euróért megrendelhető.
Jelenleg korlátozott számban már 249 euróért is kapható a három síterepre érvényes szezonbérlet, amelynek a teljes ára 299 euró. A három síterep összesen „csak” 18 kilométernyi pályát kínál, de a síközpontok kínálata jól kiegészíti egymást. Amely mindhárom helyen közös: jó időben garantált a csodás kilátás a Bélai-havasok hegyeire.
Bachledka
Bachledka
A hosszabb és meredekebb pályákat Bachledkán találjuk. Strednica a rendszerváltás előtt a magyarok egyik kedvencének számított enyhe lejtőivel, kezdőknek és családosoknak tökéletes pályákkal. Strachan a hasonló nevű panzió mellett a faluban található, népszerűségét a négyüléses lift és az esti síelés adja.
Strachan + Bachledka
Az idei szezon egyik szenzációja, hogy Bachledkán Szlovákia egyik legmodernebb felvonóját adták át, erről itt írtunk.

Bár még nem ismertek a három síközpont egyéni árai, de például Bachledka, a legdrágább síterep esetében, körülbelül 6-7 nap után megtérülhet a kedvezményes szezonbérlet ára. Ehhez jönnek még egyéb extrák, mint a három síterep között egész nap közlekedő síbuszok, vagy az ingyenes parkolás mindhárom síterepen. A szánkósoknak heti háromszor (szerda, péntek és szombat) ingyenes az esti szánkózás Bachledkán.
Strednica
Strednica
A felnőtt szezonbérlet 299 euróba kerül teljes áron. Kedvezményre jogosultak a 16 év alatti fiatalok és a 65 év feletti szeniorok. Számukra 249 euróért kapható a szezonbérlet. A mostani akció keretében a felnőttek is jogosultak a 249 eurós, kedvezményes bérletre. A kedvezményes árú felnőtt bérletek száma limitált, ezen az oldalon lehet őket megvásárolni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Strachan Wellness Panzió
Gorál stílusban épült panzió különböző méretű szobákkal, saját étteremmel Zdiar központi részén, 50 méterre a Strachan sípályáktól és 6 km-re Bachledkától. Wellness: pezsgőfürdő, szaunák, pihenőterem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.