Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lackenhof a hétvégén, Hochkar húsvétkor zár

2014.03.13. sielok.hu

Sajnos elérkezett a március közepe is, amely már sok helyen a szezon végét jelenti a környező síterepeken, különösen az idei tél után. Az már biztosnak látszik, hogy a két síterep közül Lackenhof-Ötscher március 16-ig üzemel, míg a szomszédos Hochkar húsvétig tervezi a nyitva tartást.
Lackenhof vezetését az idén vette át Andreas Buder. Az első szezonját nagyon megnehezítette az időjárás. A magas hőmérsékletetek és a kevés hó ellenére is pozitív mérleggel zárják a szezont az Ötscher környékén.

Ötscher - mai webkamera
Ötscher - mai webkamera
A szomszédos Hochkar gyakran májusig szokta kitolni a szezont. Az idén ezúttal kicsit korábban, húsvétkor tervezik a zárást. Rainer Rohregger, a síterep vezetője szerint április 20-ig még nagyon jókat lehet csúszni a tavaszi napsütésben. A síterep magasabban fekvő és északi tájolású pályái továbbra is a síelők kedvenceinek számítanak. A síterepen április 6-ig minden nap nyitva tartanak, utána már csak hétvégenként.

Hochkar - mai webkamera
Hochkar - mai webkamera
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.