Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Lackenhof, Hochkar és Semmering kinyitott a hétvégére

2013.12.01. | Szerző: Bata Attila
A határhoz közeli és az egynapos kirándulások tekintetében népszerű alsó-ausztriai terepek közül már jó néhány kinyitott erre a hétvégére, köztük a két nagyobb Hochkar és Ötscher-Lackenhof is. Igaz még csak egy-egy lift üzemel, és az igazi nyitásra a következő hétvégéig még várni kell.
Alsó-Ausztriában is megkezdődött a szezon. A 26 síterep közül hat nyitott ki erre a hétvégére. A Hochkaron az Almlift, az idén 50 éves Lackenhofban pedig a négyszemélyes Eibenkogel lift üzemelt ezen a hétvégén. További négy alsó-ausztriai síterep is ízelítőt adott a télből, lehetett használni Kirchberg am Wechsel, Lunz am See, Raxalpe és Skilifte Feistritzsattel pályáit is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Semmering alsó-ausztriai oldala, Hirschenkogel ugyan ezen a hétvégén még zárva tartott, de a Stájerországhoz tartozó Stuhleck pályáin már elkezdődött a szezon.
A síterepek zöme hétfőtől bezár, hétközben zárva tartanak és csak a hétvégére nyitnak majd ki újra. A hóhelyzettől függően a következő hétvégén már megnyithat Hirschenkogel, és további alsó-osztrák terepek is.
2013.12.03. 09:29:21 boarder girl
Präbichl is kinyitott, nem csak hétvégére, hétközben is mennek a liftek, egyelőre a Grübl oldalon a 2-es pálya és az Arenalift, de óriási erőkkel ágyúzzák az 1-es pályát is!!!! 3 napja csúszkálunk, nagyon jók a pályák!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 113 vendég és 15 regisztrált felhasználó látogatja.