Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lackenhof, Hochkar és Semmering kinyitott a hétvégére

2013.12.01. Bata Attila

A határhoz közeli és az egynapos kirándulások tekintetében népszerű alsó-ausztriai terepek közül már jó néhány kinyitott erre a hétvégére, köztük a két nagyobb Hochkar és Ötscher-Lackenhof is. Igaz még csak egy-egy lift üzemel, és az igazi nyitásra a következő hétvégéig még várni kell.
Alsó-Ausztriában is megkezdődött a szezon. A 26 síterep közül hat nyitott ki erre a hétvégére. A Hochkaron az Almlift, az idén 50 éves Lackenhofban pedig a négyszemélyes Eibenkogel lift üzemelt ezen a hétvégén. További négy alsó-ausztriai síterep is ízelítőt adott a télből, lehetett használni Kirchberg am Wechsel, Lunz am See, Raxalpe és Skilifte Feistritzsattel pályáit is.
Nem volt üres a lift Hockaron az első hétvégén
Nem volt üres a lift Hockaron az első hétvégén
Semmering alsó-ausztriai oldala, Hirschenkogel ugyan ezen a hétvégén még zárva tartott, de a Stájerországhoz tartozó Stuhleck pályáin már elkezdődött a szezon.
A síterepek zöme hétfőtől bezár, hétközben zárva tartanak és csak a hétvégére nyitnak majd ki újra. A hóhelyzettől függően a következő hétvégén már megnyithat Hirschenkogel, és további alsó-osztrák terepek is.
Webkamera, Stuhleck vasárnap délután
Webkamera, Stuhleck vasárnap délután
KOMMENTEK
boarder girl | 2013.12.03. 09:29
Präbichl is kinyitott, nem csak hétvégére, hétközben is mennek a liftek, egyelőre a Grübl oldalon a 2-es pálya és az Arenalift, de óriási erőkkel ágyúzzák az 1-es pályát is!!!! 3 napja csúszkálunk, nagyon jók a pályák!

Szállástippek
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Stuhleckblick
2 db, egyenként 4 fős, kb. 50 m2-es modern üdülőház, kb. 80 méterre a legközelebbi stuhlecki húzólifttől és sípályától! Felszereltség: saját hordószauna, nappali, 2 db hálószoba, wifi, smart TV.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel am Semmering csillagcsillagcsillag
Semmering - Zauberberg sípályái mellett, Stuhlecktől pedig kb. 6 km-re található ez a 3 csillagos szálloda. Wellness: medence, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.