Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flachau ugrott be Levi helyére

2011.11.08. Lipiczky Ágnes

Flachau ugrott be Levi helyére A szokatlanul meleg időjárás miatt a szervezők törölték az alpesi Világkupa erre a hétvégére kiírt versenyét a finnországi Leviben. A házigazdák azzal indokolták a lépést, hogy a meteorológusok szerint a közeljövőben nem várható hidegfront a térségben.
Finnországban jelenleg sehol sincs összefüggő hátakaró. Az elmaradt verseny azonban nem veszett el egészen.

A Nemzetközi Síszövetség (FIS) bejelentette, hogy december 20-21-én Hermann Maier szülőfalujában Flachauban megrendezik az elmaradt versenyeket. A női és a férfi szlalom is villanyfényes lesz.

És hogy mit kell tudni Flachauról?
Nos az elmúlt két szezonban fantasztikus hangulatú esti szlalom Világkupa-versenyeket rendeztek itt a női mezőny számára. A férfiak legutóbb 2004 decemberében versenyeztek ezen a pályán, míg 2007-ben itt rendezték meg a junior világbajnokság technikai versenyszámait.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.