Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Livigno: ingyenes szezonkezdet váratlan havazással

2016.11.19. Bata Attila

Egy váratlan húzással az olaszországi Carosello 3000 Ski Area Livigno síterep úgy döntött, hogy megnyitja a síterepét a nagyközönség előtt. Ehhez az is kellett, hogy ma reggelre az előre jelzettnél több, 30 cm friss hó hullott le. Az igazi szezonnyitót a következő hétvégén tartják.
A ma reggeli helyzet
A ma reggeli helyzet
Bár erre a hétvégére havazást jósoltak az Alpok déli oldalára, a helyiek is számítottak rá, de ahogy a honlapjukon is írták: "tudtuk, hogy havazni fog, de ennyire nem számítottunk". A felső régiókban 30 cm, lenn a faluban 5 cm hullott ma reggelre.

Az üzemeltetőket dicséri, hogy gyors és a síelők szempontjából többszörösen is kedvező döntést hoztak.

Először is megnyitották a síterepet. A faluból induló 25-27-es liftek közlekednek, és a közelükben található három pályát lehet használni. Másodszor, teljesen ingyen lehet síelni ezen a hétvégén. A kedvezményes síelés egészen november 25-ig tart, amolyan Black Friday akció a síterep részéről.

Közben a síterep gőzerővel dolgozik azon, hogy újabb pályákat is meg tudjanak nyitni a következő szombatra, november 26-ra, amikorra az igazi szezonkezdetet tervezik.
KOMMENTEK

Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.