Menü ≡

Madonna és Justin Bieber is a pályán ünnepelt

2013.01.04. | Szerző: Bata Attila
Madonna és Justin Bieber is a pályán ünnepelt Sok-sok híresség töltötte az ünnepeket a síterepeken, témát adva ezzel a fotósoknak. A popdíva, Madonna egy svájci síterepen ismerkedett a síelés tudományával, a képek szerint nem túl sok sikerrel. Justin Bieber, Taylor Swift és a többi tinibálvány Utah porhavas síterepein töltötte az ünnepeket.
h i r d e t é s
Mint egy szűz, énekelte még Madonna valamikor a nyolcvanas években, sokak szerint a síeléssel is most ismerkedhetett először a svájci Gstaad síterepén. Az ünnepeket töltötte itt pasijával Brahim Zaibattal és két gyermekével. Az időközben 54 évessé cseperedett popsztár nem igazán élvezte a síelést, szemtanúk szerint lapos lejtőkön is túl sokszor fogott talajt, az egyik bukás után pedig még a fotósok is elégedetten csettinthettek, nagyon mérges képet vágott, amikor a jeges hó beterítette az arcát.

Minden kezdet nehéz (Kép: INFphoto.com)
Minden kezdet nehéz (Kép: INFphoto.com)
Sokkal jobban mennek a lejtők a 16 éves lánya, Lourdes, valamint a lányánál valamivel idősebb (25 éves) pasija számára. Ők már a keményebb pályákon is simán lejöttek. A hatéves, Maliból örökbefogadott lánya, Mercy pedig egy helyi síiskolában tanulta az első lépéseket.

Justin Bieber, Selena Gomez, Taylor Swift és Harry Styles (Kép: nymag.com)
Justin Bieber, Selena Gomez, Taylor Swift és Harry Styles (Kép: nymag.com)
Míg Madonna Európában, addig a tinibálványok Amerikában maradtak. A „se veled se nélküled” kapcsolatban élő Justin Bieber és Selena Gomez Utah porhavát élvezték az ünnepek alatt. Persze nem egyedül, hiszen a fiatalok másik két kedvence, Taylor Swift és a pasija, Harry Styles (One Direction) is csatlakozott hozzájuk.

2013.01.04. 21:58:48 toci
fantasztikus hir:) egyebkent az inkabb silecnek tunik a felso kepen - ha egy bulvarlapban/oldalon nem is, de itt azert lehetne korrelacio a kep es a szoveg kozott;)
2013.01.04. 22:19:06 zobokib
sícipő a lábán és síbot a kezében!!!?
2013.01.05. 03:34:49 Bata Attila
igaz, sajnos egy december végi forrásból dolgoztunk, ahol végig snowboard szerepelt.
ez már megbízhatóbbnak tűnik, további képekkel :
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...z/article-2082393/Madonna...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »