Menü ≡

Magyar siker az USA-ban: Berecz Anna edző lett

2015.08.29. | Szerző: Bata Attila
Lehet ízlelgetni ezt a mondatot: magyar edző készíti fel az egyik amerikai egyetemi sícsapat tagjait a következő szezonban. Berecz Anna, az alaszkai egyetem (UAA) egykori diákja és versenyzője a sícsapat segédedzőjeként fogja segíteni a vezető edzőt, aki szerint Anna tökéletes választás erre az állásra.
h i r d e t é s
Sparky Anderson vezetőedző csütörtökön jelentette be, hogy az egyetemi sícsapat korábbi versenyzője, Berecz Anna lett az egyetemi alpesi csapat segédedzője (assistant coach). Az egyetem közleménye méltatja Anna eddigi érdemeit, nagyszerű szereplését az észak-amerikai egyetemi sportban, és megemlítik, hogy két téli olimpián is képviselte Magyarországot.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Anderson kijelentette, hogy Annánál alkalmasabb személyt nem is tudott volna elképzelni erre a feladatra, hiszen jól ismeri az itt zajló munkát és meggyőződése szerint a munkája azonnal hatással lesz a csapat teljesítményére.

Berecz Anna 2011-ben kezdte tanulmányait az alaszkai egyetemen, ahol idén májusban végzett pszichológia és nyelv szakon. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »