Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar siker az USA-ban: Berecz Anna edző lett

2015.08.29. Bata Attila

Lehet ízlelgetni ezt a mondatot: magyar edző készíti fel az egyik amerikai egyetemi sícsapat tagjait a következő szezonban. Berecz Anna, az alaszkai egyetem (UAA) egykori diákja és versenyzője a sícsapat segédedzőjeként fogja segíteni a vezető edzőt, aki szerint Anna tökéletes választás erre az állásra.
Sparky Anderson vezetőedző csütörtökön jelentette be, hogy az egyetemi sícsapat korábbi versenyzője, Berecz Anna lett az egyetemi alpesi csapat segédedzője (assistant coach). Az egyetem közleménye méltatja Anna eddigi érdemeit, nagyszerű szereplését az észak-amerikai egyetemi sportban, és megemlítik, hogy két téli olimpián is képviselte Magyarországot.

Kép: Sam Wasson/UAA Athletic - www.goseawolves.com
Kép: Sam Wasson/UAA Athletic - www.goseawolves.com
Anderson kijelentette, hogy Annánál alkalmasabb személyt nem is tudott volna elképzelni erre a feladatra, hiszen jól ismeri az itt zajló munkát és meggyőződése szerint a munkája azonnal hatással lesz a csapat teljesítményére.

Berecz Anna 2011-ben kezdte tanulmányait az alaszkai egyetemen, ahol idén májusban végzett pszichológia és nyelv szakon. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.