Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már a hétvégén szárnyalhat a négyüléses Eplényben!

2014.01.20. 2014.01.21. Intersport Síaréna | frissítve: 2014.01.21.

Indul a visszaszámlálás, néhány napon belül újra téli hőmérsékleteket mérhetünk. Ez azt jelenti, hogy újra dübörögnek majd a hóágyúk az eplényi NordicaSíarénában, és újabb pályaszakaszok, felvonók kerülnek megnyitásra.
A meteorológiai modellek szerint néhány napon belül az évszaknak megfelelő hőmérsékleteket mutatnak majd a hőmérők. Az eplényi sípálya üzemeltetői maximálisan ki akarják használni az érkező hideget. Az utóbbi enyhe időszakban elvégezték a szükséges karbantartásokat, a víztározók tele vannak, hóágyúk egész hada várja rajtra készen a hideg érkezését.

Jelenleg is nyitva vannak részlegesen az 1-es pálya egy rövid szakaszával és a síiskolával, de a hétvégére már teljes üzemre készülnek.Várhatóan már péntektől síelhető lesz az 1-es pálya alsó 350 méteres szakasza, melyet az 1-es csákányos felvonó szolgál ki. Természetesen a tanulópálya és a rajta levő tanulólift is használható lesz.

A tervek szerint szombat délelőttől már üzemelhet a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, melyhez megnyitják a teljes 1-es és 1/b pályát. Ez idő alatt természetesen ágyúzzák majd a 6-os és 7-es pályákat is, hogy minél előbb használni lehessen őket.

Már most be lehet jelentkezni a hétvégi sí és snowboard oktatásra. A több napra érkezőknek még van hely Holle Anyó Panziójában, továbbá Eplényben szívesen segítenek a szálláshely keresésben is.

Az üzemeltetők arra kérnek, hogy figyeljük a híreiket és szurkoljunk a jó időért!

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.