Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már a hétvégén szárnyalhat a négyüléses Eplényben!

2014.01.20. 2014.01.21. Intersport Síaréna | frissítve: 2014.01.21.

Indul a visszaszámlálás, néhány napon belül újra téli hőmérsékleteket mérhetünk. Ez azt jelenti, hogy újra dübörögnek majd a hóágyúk az eplényi NordicaSíarénában, és újabb pályaszakaszok, felvonók kerülnek megnyitásra.
A meteorológiai modellek szerint néhány napon belül az évszaknak megfelelő hőmérsékleteket mutatnak majd a hőmérők. Az eplényi sípálya üzemeltetői maximálisan ki akarják használni az érkező hideget. Az utóbbi enyhe időszakban elvégezték a szükséges karbantartásokat, a víztározók tele vannak, hóágyúk egész hada várja rajtra készen a hideg érkezését.

Jelenleg is nyitva vannak részlegesen az 1-es pálya egy rövid szakaszával és a síiskolával, de a hétvégére már teljes üzemre készülnek.Várhatóan már péntektől síelhető lesz az 1-es pálya alsó 350 méteres szakasza, melyet az 1-es csákányos felvonó szolgál ki. Természetesen a tanulópálya és a rajta levő tanulólift is használható lesz.

A tervek szerint szombat délelőttől már üzemelhet a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, melyhez megnyitják a teljes 1-es és 1/b pályát. Ez idő alatt természetesen ágyúzzák majd a 6-os és 7-es pályákat is, hogy minél előbb használni lehessen őket.

Már most be lehet jelentkezni a hétvégi sí és snowboard oktatásra. A több napra érkezőknek még van hely Holle Anyó Panziójában, továbbá Eplényben szívesen segítenek a szálláshely keresésben is.

Az üzemeltetők arra kérnek, hogy figyeljük a híreiket és szurkoljunk a jó időért!

KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.